Kåpor för professionella kök

Kombiner ønskede funksjoner

Vi ser på å tilby kjøkkenhetter med stor fleksibilitet som avgjørende for å gi ethvert kjøkken den beste løsningen. Derfor kan vi kombinere akkurat de funksjonene som trengs i ett og samme hette.
Med enheter for avtrekksluft, tilluft, styreluft, filtrering, lukt og luftrensing med UV-lys og brannbeskyttelse løser vi alle tenkelige behov.

Lyst og åpent miljø

Våre hetter har ingen forstyrrende skillevegger, noe som gir lyse og praktiske arbeidsflater. Det åpne designet lar luft strømme uforstyrret gjennom hetten. I tillegg får du større frihet ved plassering av kjøkkenutstyr. Siden hettene finnes i både glass og rustfritt stål, er det store muligheter for personlig utforming.

Riktig design letter rengjøringen

Kjøkkenhetter er godt synlige elementer i rommet. En hette i pent og stilig design bidrar til å gi rommet et rolig og luftig inntrykk. Med glatte overflater som er enkle å tørke av og rengjøre former, uten "smusslommer", er det enkelt å holde hettene rene og ryddige. Våre integrerte tilluftsventiler og innfelte belysning er ytterligere eksempler på design som letter rengjøringen.

 

Mange bruksområder

Våre hetter finnes ikke bare på kjøkken i restauranter, bedrifter, skoler, sykehus og institusjoner. Fleksibiliteten og den høy ytelsen til hettene gjør at vi også hyppig leverer til næringsmiddelindustrien, bakerier, vaskerier, laboratorier og prosessindustrien.

Levering i komplette moduler eller flate pakker

Acticon-skap leveres i fabrikkmonterte moduler, komplett med sider, tak, innfelt belysning og filtre. De ferdige modulene settes enkelt sammen på arbeidsplassen og henges opp i pendler fra taket. Hettene i vår modellserie Sefovent leveres i stedet som "flatpakker" for montering på arbeidsplassen. Velg den som passer best til gjeldende element.