Personvernerklæring

Generelt

Ved å gå inn på acticon.se godtar du vilkårene i denne policyen for håndtering av personopplysninger og informasjonskapsler i forbindelse med din bruk av nettstedet. Spesielle vilkår gjelder for bruk av tjenester som tilbys på nettsiden. Ansvarlig for nettsiden er Acticon AB, med org.nr. 556288-7801. For kontakt og spørsmål, send en e-post til info@acticon.se. For annen kontaktinformasjon, se nettstedet, www.acticon.se.

Informasjonskapsler

Acticon.se bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på den besøkendes datamaskin. En informasjonskapsel kan enten være en øktinformasjonskapsel eller en informasjonskapsel som lagres over lengre tid. En øktinformasjonskapsel forsvinner når nettleseren lukkes, mens en lagringsinformasjonskapsel lagres. Den er lagret slik at den besøkende på nettstedet kan bruke acticon.se slik vi har tenkt. Det kan f.eks. om at språkvalg eller andre preferanser lagres for å gjøre det enklere for den besøkende på nettstedet ved neste besøk. Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre bruken av nettsiden enklere, og for å kunne tilpasse bruken til brukeren. Informasjonen som samles inn gjennom informasjonskapsler inneholder imidlertid ikke personlig informasjon, men brukes til å bestemme besøksmønstre for bruken av våre nettjenester. Når det gjelder hva du gjør på acticon.se, lagres heller ikke IP-adresser i våre databaser. Som besøkende på nettstedet kan informasjonen om deg derfor aldri kobles til din identitet. Acticon.se har også informasjonskapsler for å beregne og rapportere brukertall og trafikk. Vi bruker også såkalte tredjeparts informasjonskapsler fra andre selskaper for å gjennomføre markedsundersøkelser og trafikkmålinger. Via nettleseren din kan du både slette informasjonskapsler og slå av muligheten for at vi kan lagre informasjonskapsler på datamaskinen din. Velger du å gjøre dette, kan imidlertid flere funksjoner på acticon.se slutte å fungere som de skal.

Personopplysninger

Personopplysningene vi behandler, er de du selv velger å oppgi til oss, for eksempel hvis du kontakter oss via skjemaet på nettsiden eller sender oss en e-post. Vi vil bruke denne informasjonen for at vi best mulig skal kunne håndtere og svare på forespørselen din. Melder du deg på nyhetsbrevet, vil dataene også bli brukt i forbindelse med håndtering av utsendelser og til markedsføringsformål. Personopplysningene kan utleveres til våre samarbeidspartnere på den måten og i den grad det kreves for å kunne oppfylle våre forpliktelser overfor deg i form av for eksempel utsendelse av nyhetsbrev. Som registrert bruker har du rett til å få informasjon om hvilke data vi har lagret om deg og til å få rettet eventuelle uriktige opplysninger eller be om sletting. Behandlingsansvarlig for personopplysninger er ACTICON AB. For spørsmål angående håndtering av personopplysninger eller en forespørsel i henhold til avsnittet ovenfor, kontakt oss via info@acticon.se.

 

Opphavsrett

Alt materiale på nettsiden, inkludert tekster, bilder, varemerker samt design og grafiske profiler tilhører ACTICON eller våre samarbeidspartnere. All bruk, utover det som kreves for å bruke nettsiden, eller kopiering av deg som bruker krever ACTICONs skriftlige godkjenning. Enhver bruk i strid med disse vilkårene kan resultere i juridiske straffer.

Ansvar

ACTICON tar intet ansvar for eller garanterer kvaliteten, funksjonaliteten eller tilgjengeligheten til nettstedet eller dets innhold. I tilfeller hvor vi henviser til tredjeparter, er vi heller ikke ansvarlige for materialet eller innholdet på tredjepartens nettside.

Gjeldende lov

Ved eventuelle tvister som oppstår fra disse vilkårene, anvendes svensk lov med unntak av lovanvendelse, med Jönköpings tingrett som første instans.