Om oss

Et steinkast fra Vätterns strand...

I Bankeryd utenfor Jönköping finner du hovedkontoret vårt. Her er vi en samling entusiastiske medarbeidere som brenner for å utvikle energismarte løsninger for et bedre inneklima. Å lytte til våre kunder og deres behov er en selvfølge for oss og også en viktig del av vår suksess. Våre tekniske selgere har høy tilstedeværelse i markedet og er alltid klare til å finne den rette løsningen sammen med våre kunder. Vi har også en produktutviklingsavdeling og eget luftteknologilaboratorium. Vi har alle forutsetninger for å utvikle dagens og fremtidens beste ventilasjonsløsninger. Vi ønsker å stå frem som spesialister på energismart ventilasjon.

Acticon ble grunnlagt i 1992 og har siden starten fokusert på å utvikle enkle tekniske løsninger som gir funksjonelle, langsiktige og energieffektive produkter for smartere ventilasjon. Det er noe som er høyaktuelt også i dag og i fremtiden.

Acticon har i en årrekke vært eid av Herenco, et privateid konsern med lokal forankring i Jönköping. Det gir oss muligheten til å utvikle oss videre som bedrift og bli enda bedre på det vi gjør, jobber for et bedre klima i alle rom.

Visjon

Å være et ledende selskap i generasjoner, med omsorg for lokalsamfunnene vi virker i som en sterk drivkraft.

Forretningsidé

Vi utvikler, selger og markedsfører energismarte løsninger for et bedre inneklima. Våre produkter skal være av høyest mulig kvalitet og vare lenge, samtidig som de er enkle å forstå, installere og bruke. Med genuin kunnskap, høyt servicenivå og sterk vilje til å utvikle oss sammen skaper vi lønnsomhet for våre samarbeidspartnere og rene miljøer for folk å bo og jobbe i.