Moderne avtrekkssystem

Moderne avtrekkssystem

At kompliserte ventilasjonssystemer er nødvendig for å skape et godt og energieffektivt inneklima, kan være en kostbar misforståelse. Et viftestyrt avtrekkssystem kombinert med Easy-Vent er vanligvis en mye enklere og mer økonomisk løsning. Og sunnere.

Ved å filtrere med effektive komfortfiltre og lydabsorberende kanaler, garanteres ren, stille og trekkfri frisk luft. Systemet er enkelt å dimensjonere, installere, vedlikeholde og ikke minst forstå. Bestanddelene er få, noe som gjør den pålitelig. Siden det ikke er noen tilførselsvifte, unngås plasskrevende tilluftkanaler. Justeringen er enkel, det samme er kontroll- og reguleringsutstyret. Ved brann fungerer Easy-Vent som trykkavlaster, noe som forenkler den branntekniske løsningen. Easy-Vent er en velprøvd komponent for hus med viftestyrt avtrekksluft.

Det er også et energieffektivt system som krever lite elektrisk energi. Ventilasjonen er enkel å tilpasse og supplere med for eksempel en avtrekksluft-varmepumpe. Systemet har begrenset miljøpåvirkning da få komponenter, som krever ressurser til produksjon og transport, er inkludert.